tag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post4937460857755131908..comments2024-02-23T23:17:31.411+01:00Comments on Good Cupcakes Good: Ostekake med blåbærsmakGoodCupcakesGoodhttp://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-40311392407854836662012-08-15T23:33:15.667+02:002012-08-15T23:33:15.667+02:00Aha...! Det var godt å få et oppklarende svar.
N...Aha...! Det var godt å få et oppklarende svar. <br />Nå gjenstår det bare å se om jeg klarer å lage noe lignende, må hvertfall prøve! <br /><br />Kjempefin blogg, fortsett slik :) <br /><br />CAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-82557913921613150532012-08-15T16:16:57.132+02:002012-08-15T16:16:57.132+02:00Så flott tips!!! Tenkte på det når jeg laget den n...Så flott tips!!! Tenkte på det når jeg laget den nemlig.<br />Takk for at du tok deg tiden til å fortelle meg det.<br />Alle tips og triks er hjertelig velkommen hos meg!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-69932624757213613962012-08-15T15:26:05.704+02:002012-08-15T15:26:05.704+02:00Nice Kake! :-) Ser ut som du har fått luft i gelèn...Nice Kake! :-) Ser ut som du har fått luft i gelèn..altså luftboblene som vises på bildet..Tips: Bruk tresleiv og rør rolig rundt...IKKE bruk visp :-)Da skal du se at gelèn på toppen blir UTEN luftbobler neste gang..Bare et tips ikke ment som kritikk altså. Hilsen: En som har pappir på atn kain sånt :-)! (Trondheim)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-78602136340999601852012-08-15T15:17:26.048+02:002012-08-15T15:17:26.048+02:00I know!I know!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-55193831590505224042012-08-15T15:17:15.714+02:002012-08-15T15:17:15.714+02:00Ups...det med vannet er en trykkleif. Skal fikse d...Ups...det med vannet er en trykkleif. Skal fikse det med det samme. Takk for at du er så observant og forteller meg det!<br /><br />Man kan helt fint ha redusert vann i geléen man har oppå. <br /><br />Jeg er glad du har lyst å lage kaken. Gi meg gjerne en tilbakemelding om du lager den :)GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-72377360127348936352012-08-15T15:15:03.674+02:002012-08-15T15:15:03.674+02:00Ikke noe dumt spørsmål Camilla! Siden blåbærgeleén...Ikke noe dumt spørsmål Camilla! Siden blåbærgeleén er en gjennomsiktig masse og ostekremen er en så tykk masse har ikke geléen nok farge til å lage farge til hele ostekremen. Den blir en liten grad lilla, men det fikk jeg ikke med på bildene. Om man vil ha mørkere farge kan man sikkert putte litt konditorfarge oppi kremen før den stivner.<br /><br />Jeg synes det er flott at du spør. Jeg svarer deg gjerne! Takk for at du stakk innom bloggen min!<br /><br />KlæmGoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-73011411726959564992012-08-15T15:11:45.615+02:002012-08-15T15:11:45.615+02:00Takk for flott tips om australsk ostekake Maren! J...Takk for flott tips om australsk ostekake Maren! Jeg skal teste den ut neste gang jeg har lyst på ostekake. Det er veldig spennende å bruke sitronskall istedetfor ferdig gelé. Det er sikker mye bedre. Gleder meg til å prøve!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-37427216044366990752012-08-15T14:52:13.339+02:002012-08-15T14:52:13.339+02:00De blåbærene er enorme.
De blåbærene er enorme. <br /><br />Katlahttps://www.blogger.com/profile/13437252133361546389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-48797639036985758082012-08-15T08:45:02.931+02:002012-08-15T08:45:02.931+02:00Ja, hvorfor blir ikke kaken blå? Godt spørsmål.Jeg...Ja, hvorfor blir ikke kaken blå? Godt spørsmål.Jeg har et tilleggsspørsmål; i oppskriften står det "1,5 del kokende vann". Hvor kommer dette vannet inn? I videre lesning skal gele blandes etter pakken (dvs 5 dl vann). Er det her du har redusert vann eller er det den geleen du eventuelt har oppå? Jeg spør fordi jeg har svært lyst til å lage kaken din da jeg både liker ostekake og blåbær og kombinasjonen ser bra ut. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-11289286663443326512012-08-14T22:56:26.170+02:002012-08-14T22:56:26.170+02:00Hei,
Kjempefin kake, den ser fantastisk god ut:)...Hei, <br /><br />Kjempefin kake, den ser fantastisk god ut:) <br />Men det er en ting jeg ikke helt forstår. Du skriver at du blander den ene pakken med blåbærgele inn i kremen. Men hvorfor blir ikke kaken blå? Eller er det noe jeg har misforstått? Jeg er ikke så veldig erfaren med å bake.. <br /><br />Hilsen Camilla Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-74236663110623004502012-08-14T22:24:45.496+02:002012-08-14T22:24:45.496+02:00Ser kjempegod ut , må prøves!
Sjekk ut denne oppsk...Ser kjempegod ut , må prøves!<br />Sjekk ut denne oppskriften, beste ostekaken jeg vet:<br /><br />http://www.icakuriren.se/mat-dryck/recept/australisk-cheesecake/<br /><br />Sitronsaften og skallet gir kjempegod smak, bedre enn å blande inn gele synes jeg. <br />Hilsen MarenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-49320936986172993732012-08-14T21:15:41.668+02:002012-08-14T21:15:41.668+02:00Takk for det Magne! :)Takk for det Magne! :)GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-28923867991516469932012-08-14T15:45:43.672+02:002012-08-14T15:45:43.672+02:00Bra blogg, Caroline!
Det er Magne fra VG her. I ...Bra blogg, Caroline! <br /><br />Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! <br /><br />Er det noen som har tips om gode blogger jeg bør anbefale så send meg en link på magne.antonsen [@] vg.no Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg Magne D. Antonsenhttps://www.blogger.com/profile/05002182468003687974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-87721978950110291062012-08-13T22:41:01.874+02:002012-08-13T22:41:01.874+02:00Hehe...takk takk. Den var også utrolig god. For go...Hehe...takk takk. Den var også utrolig god. For god!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-58262082925490578112012-08-13T14:23:53.787+02:002012-08-13T14:23:53.787+02:00ooh mama!
Blåbær er bare så godt! For ikke å nevn...ooh mama!<br /><br />Blåbær er bare så godt! For ikke å nevne ostekake :D<br />Den ble veldig veldig fin, Caroline! Det var et fint fat også :o) og forferdelig fristende bilder....Torahttps://www.blogger.com/profile/00924039475450511271noreply@blogger.com