tag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post7667693302172186768..comments2024-02-23T23:17:31.411+01:00Comments on Good Cupcakes Good: Franske makroner...hm ikke helt.GoodCupcakesGoodhttp://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-10767452082401703692011-04-28T20:38:57.422+02:002011-04-28T20:38:57.422+02:00Vad gott det ser ut.Vad gott det ser ut.Erika - Bakglädjehttps://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-10899505811594995202011-04-24T17:29:47.697+02:002011-04-24T17:29:47.697+02:00Hei Anya!
Hehe....det var den samme jeg har prøv...Hei Anya! <br /><br />Hehe....det var den samme jeg har prøvd. Men siden du hadde klart å få godt resultat med klikk.no sin oppskrift skal jeg prøve igjen. Tror nemlig at jeg hadde for lite eggehvite. Har bestemt meg for å få det til. Det er jo så godt!<br /><br />Håper du har hatt en god påske!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-82139444031210260172011-04-22T22:27:20.557+02:002011-04-22T22:27:20.557+02:00Aaaaahh....haha.
Akkuratt nå fant jeg ut at det er...Aaaaahh....haha.<br />Akkuratt nå fant jeg ut at det er de samme makronene som du har prøvd ut, jeg så ikke linken. Nei, men ellers har jeg ikke flere oppskrifter på makroner. Men ellers stå på, du gjør en flott jobb ;)<br /><br />Hilsen AnyaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-73821263646576744202011-04-21T09:43:52.731+02:002011-04-21T09:43:52.731+02:00Heyy Caroline :)
Denne oppskriften fant jeg på Kli...Heyy Caroline :)<br />Denne oppskriften fant jeg på Klikk.no. Jeg prøvde den ut, og de ble SMELL GODE !! Jeg fylte de med smørkrem, med forskjellig smak.<br />Prøv den ut, kansje den faller i smak hos deg:<br /><br /><br />Ingredienser:<br /><br />240 g melis<br />140 g finmalte skåldede mandler<br />3 stk eggehvite (fra store egg)<br />evt noen dråper konditorfarge eller litt kakaopulver<br /> <br />GANACHE (SMØRKREM):<br /><br />romtemperert smør<br />ønsket smak, f.eks kakaopulver, lemon curd, syltetøy uten biter, frisk fruktpuré osv<br />evt. sukker eller honning etter smak<br /><br />Fremgangsmåte<br />(40 små makroner eller 10 store)<br /><br />Forvarm stekeovnen til 140 grader.<br /><br />Kjør de skåldede mandlene så fint som mulig i en matkvern. Sikt det sammen med melis i en bolle.<br /><br />Stivpisk eggehvitene.<br /><br />Rør sammen den stivpiske eggehviten med mandel- og melisblandingen ved hjelp av en slikkepott. Røren skal være litt rennende. Tilsett kakaopulver eller konditorfarge om ønskelig. Evt farge bør velges etter hvilken type smak på fyllet du måtte ønske.<br /><br />Fordel røren til makroner etter ønsket størrelse på et bakepapirkledt stekebrett. La det være 3 cm avstand mellom dem.<br /><br />La makronene ligge i romtemperatur i 15 minutter.<br /><br />De små makronene skal steke i 10-12 minutter, de store i 18-20 minutter. For å unngå at de blir brent, så legg et stekebrett under stekebrettet med makronene. Ovnen skal også stå på gløtt, en tresleiv kan fungere som sperre.<br /><br />La makronene hvile på en rist etter steking.<br /><br />Fyll med smørkrem med ønsket smak.<br /><br />For at makronene skal utvikle mest mulig smak, kan de legges i kjøleskap i 2 dager før servering.<br /><br /><br />Lykke til :)<br />Klem AnyaAnonymousnoreply@blogger.com