tag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post8695314098339959979..comments2024-02-23T23:17:31.411+01:00Comments on Good Cupcakes Good: Hjemmelaget SnickersGoodCupcakesGoodhttp://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comBlogger66125tag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-5049504188575711172022-07-05T13:55:09.618+02:002022-07-05T13:55:09.618+02:00Hi, good information mentioned in this blog, Thank...Hi, good information mentioned in this blog, Thanks for sharing this. <a href="https://ext-6019192.livejournal.com/1057.html" rel="nofollow">Read more</a>suchitra_tiwarihttps://www.blogger.com/profile/03374329814953171034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-84093159781641734142019-11-19T20:24:52.409+01:002019-11-19T20:24:52.409+01:00To spørsmål!
Er det søtet eller usøtet viking melk...To spørsmål!<br />Er det søtet eller usøtet viking melk?<br />Og hvor stor er formen?Idahttps://www.blogger.com/profile/11636185394858478086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-91596145755448827552015-11-09T18:15:07.364+01:002015-11-09T18:15:07.364+01:00Må man bruke vikingmelk? Eller funker annen melk e...Må man bruke vikingmelk? Eller funker annen melk el fløte også? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08541929494947191611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-71763328310299220832014-06-11T22:13:57.126+02:002014-06-11T22:13:57.126+02:00Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12580759871799805317noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-16044390171699186222014-01-10T10:05:52.885+01:002014-01-10T10:05:52.885+01:00Oppskriften har jeg funnet og oversatt fra bloggen...Oppskriften har jeg funnet og oversatt fra bloggen "How Sweet It Is" som også er kreditert helt øverst i innlegget mitt. Bildene har jeg tatt selv, så om du referer til oppskriften som ligger på Godt.no har de fått lov til å bruke bildene fra meg. Om det er en annen side som har lagt mine bilder ut vil jeg gjerne vite hvilken side dette er så jeg kan få de til å ta vekk bilder som jeg har tatt og som de ikke har rett til å bruke.<br /><br />Jeg hadde uansett satt pris på at når du neste gang tror du har funnet ulovlig kopiering av bilder og oppskrifter sjekker alle faktaene før slenger ut en anklage som dette!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-8397987480013083022014-01-09T21:02:37.167+01:002014-01-09T21:02:37.167+01:00Må nesten si jeg er litt skuffet. Kakene ser kjemp...Må nesten si jeg er litt skuffet. Kakene ser kjempegode ut og jeg tviler ikke på at du har prøvd å lage dem selv, men disse bildene og denne oppskriften er direkte kopiert ut fra en annen nettside som legger ut kakeoppskrifter. Det må jeg neste kalle ulovlig kopiering med tanke på at du legger ut bildene dine som dine egne >:( <br />Hvis du skal anbefale noe du har laget kan du i alle fall legge ut egne bilder eller si hvilken nettside du har fått oppskriften fra >:(<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-28099515924858182932013-10-18T15:25:45.391+02:002013-10-18T15:25:45.391+02:00Håper marsmallow fluff ikke er like søtt og seigt ...Håper marsmallow fluff ikke er like søtt og seigt som om man smalter marsmallow.. <br />For jeg har nettopp laget disse, men har ikke noe lyst til å servere de fordi den nougaten er seig som tyggis pga marsmallowen... <br />Jeg smeltet litt under 1,5 pose for å få til 3,75dl.. men tror at en halv pose hadde hvert nok egentlig i forhold til sødme og konsistens...Kristinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-70922070817956533702012-12-23T01:24:49.619+01:002012-12-23T01:24:49.619+01:00I morgen skal jeg lage dette og gi det bort i jule...I morgen skal jeg lage dette og gi det bort i julegave til familiemedlemmer--hvis jeg får det til bra nok :) Jeg har lest denne oppskriften flere ganger og hatt lyst til å prøve den, og nå gjør jeg det endelig! Spent! :) <br />God Jul!Kristine Folgerønoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-33661640205802986202012-12-14T23:16:06.576+01:002012-12-14T23:16:06.576+01:00Det har du nok rett i. Takk for tilbakemeldingen.Det har du nok rett i. Takk for tilbakemeldingen.GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-31139591343593612482012-12-14T16:38:37.186+01:002012-12-14T16:38:37.186+01:00Det så veldig godt ut. Men jeg syns du gjør det ek...Det så veldig godt ut. Men jeg syns du gjør det ekstremt vanskelig, ved å kjøpe smørbukk og smelte de opp selv. Det er jo mye lettere å lage denne karamellguffa fra bunnen av. Du trenger heller ikke den ferdige marshmallow-massen. Det er jo bare å piske opp eggehvite. <br /><br />Da hadde du også sluppet unna flere lumske ingredienser i disse ferdigproduktene du bruker. Mariushttp://hovedstaden.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-70688629749572219132012-12-14T09:01:18.671+01:002012-12-14T09:01:18.671+01:00Hei!
Jeg tar alltid imot spørsmål Anette! Bare kj...Hei!<br /><br />Jeg tar alltid imot spørsmål Anette! Bare kjekt det :)<br /><br />Mine blir mye i roptemperatur, men de smelter ikke.<br />Hjemmelaget karamell kan bli flytende om de ikke er kokt lenge nok.<br />De fleste karamelloppskrifter krever kokoing til 120-125 grader. Jeg koker alltid til 135 grader. Da blir de harde nok, men fortsatt myke. Da smelter de ikke. Skal du være helt sikker på at karamellen ikke smelter gjør du som jeg gjorde: smelt smørbukk. Den smelter absolutt ikke.<br /><br />Håper det var svar fort nok :)GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-41672359430958313052012-12-13T07:49:52.940+01:002012-12-13T07:49:52.940+01:00Hei!
Ser det er lenge siden du postet dette innle...Hei!<br /><br />Ser det er lenge siden du postet dette innlegget, så vet ikke om du fremdeles tar i mot spm., men prøver meg.. =)<br /><br />Leste et sted at de smelter i romtemp. Stemmer det? Har lyst til å lage og gi bort til jul, men det er jo vanskelig hvis de bare flyter utover. Har hatt dette problemet m. f. eks hjemmelaget karamell før, men vet ikke om det blir annerledes og smelte smørbukk? <br /><br />Håper veldig på raskt svar! =)Anettenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-40558682808730802582012-11-27T23:04:33.176+01:002012-11-27T23:04:33.176+01:00I kjøleskapet holder de seg lenge. Opptil en uke i...I kjøleskapet holder de seg lenge. Opptil en uke ihvertfall. Jeg vet dessverre ikke om de kan fryses, men om du prøver gi meg gjerne en lyd om det fungerte!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-56590221305381768732012-11-27T16:31:16.909+01:002012-11-27T16:31:16.909+01:00vist man ikke klarer å spise opp alle. hvordan er ...vist man ikke klarer å spise opp alle. hvordan er det lurt å oppbevare disse da? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-62043364857297598662012-11-15T21:56:50.758+01:002012-11-15T21:56:50.758+01:00Hehe...litt meningen at det skal smake som snicker...Hehe...litt meningen at det skal smake som snickers Rune ;P<br />Flott at du har testet ut å smelte marshmallows og at det funket for deg!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-79407495186098373172012-11-15T21:55:14.404+01:002012-11-15T21:55:14.404+01:00Det høres ut som om dere har hatt for høy varme da...Det høres ut som om dere har hatt for høy varme da dere smeltet sukkeret. Da vil fuktigheten forsvinne før sukkeret har smeltet helt og da vil det bli brunt og klumpete. Dere må ha god tålmodighet og veldig lav varme mens dere rører godt.<br /><br />Håper dere får det til!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-6016915825547713612012-11-15T21:51:19.704+01:002012-11-15T21:51:19.704+01:00Beklager så utrolig sent svar! Jeg oppbevarer dem ...Beklager så utrolig sent svar! Jeg oppbevarer dem kaldt i en lufttettboks. De holder seg lenge i kjøleskapet. GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-57948079674074949642012-11-15T21:08:10.605+01:002012-11-15T21:08:10.605+01:00Jeg har det samme problemet. Får ikke sukkeret til...Jeg har det samme problemet. Får ikke sukkeret til å smelte.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-63084689980338242852012-10-19T22:16:34.115+02:002012-10-19T22:16:34.115+02:00Nå har jeg prøvd meg på snickersen. Og jeg har et ...Nå har jeg prøvd meg på snickersen. Og jeg har et problem...den nougaten gav meg hundre grå hår! Når jeg smeltet smør,vikingmelk og sukker så le det helt brunt og kornete første gangen og andre gangen smeltet ikke sukkeret helt da heller... var redd det skulle bli brunt igjen så jeg måtte bare bruke det. Så sukkeret kjennes i nougaten. Brukte svak varme og rørte.jannelinnnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-39372971928100927602012-09-06T03:37:43.736+02:002012-09-06T03:37:43.736+02:00Da har jeg prøvd det! Smakte nesten akkurat som sn...Da har jeg prøvd det! Smakte nesten akkurat som snickers :P Vi måtte smelte marshmallows, det var et helvetes klin! Tips til dere som må gjøre det, SVAK varme og pass på! Det brenner seg fort! TAKK FOR TIPS!Rune Lhttps://www.blogger.com/profile/03491184437075309631noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-33581070857098658502012-09-05T21:16:22.932+02:002012-09-05T21:16:22.932+02:00Denne skal prøves i morgen!
Lurer bare på hvordan ...Denne skal prøves i morgen!<br />Lurer bare på hvordan du oppbevarer dem etterpå?(om det blir noe igjen, hihi)farshttps://www.blogger.com/profile/06815094281027269327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-37409889810481510512012-08-23T18:04:44.076+02:002012-08-23T18:04:44.076+02:00Takk!Takk!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-79973459816692085972012-08-22T10:31:00.408+02:002012-08-22T10:31:00.408+02:00Dette så veldig god ut. Håper å få prøvd disse sna...Dette så veldig god ut. Håper å få prøvd disse snart :)Idefullhttp://www.idefull.no/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-46946438312048255572012-08-21T21:50:53.730+02:002012-08-21T21:50:53.730+02:00Takk Lisbeth ;)Takk Lisbeth ;)GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-770956213128408112012-08-21T21:50:12.759+02:002012-08-21T21:50:12.759+02:00Så flott! Jeg krysser fingrene for at du får lov! ...Så flott! Jeg krysser fingrene for at du får lov! Det er verdt litt rot når man får hjemmelaget snickers etterpå!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.com