tag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post4045323609318879465..comments2024-02-23T23:17:31.411+01:00Comments on Good Cupcakes Good: mmm....norske bringebærGoodCupcakesGoodhttp://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-20374787367126572412011-02-25T21:17:55.525+01:002011-02-25T21:17:55.525+01:00wheeee:D:D De ble så fine med ganashen!! Tusen tak...wheeee:D:D De ble så fine med ganashen!! Tusen takk for tips!Gunvor Rasmussenhttps://www.blogger.com/profile/08249652452549603698noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-82475890821290592572011-02-24T14:04:46.356+01:002011-02-24T14:04:46.356+01:00Du trenger ikke vispe ganashen den blir fin av sjo...Du trenger ikke vispe ganashen den blir fin av sjokoladen og kremfløten. Du kan godt smelte de to ingrediensene sammen. Det at ganashen er blank på bildet er fordi den er helt fersk. Den smelter ikke med det første ;) Når den stivner litt til blir den litt mattere i fargen. <br /><br />Håper du får det til!GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-80023514824536314172011-02-24T08:33:33.977+01:002011-02-24T08:33:33.977+01:00juhu:)
jeg lurte bare på den ganashkremen du har s...juhu:)<br />jeg lurte bare på den ganashkremen du har sprøytet på muffinsene. den er kun sjokolade smeltet i vannbad, tilsatt fløte, kjølt ned og vispet sant? og glansen i kremen, blir den sånn nå den er vispet? eller holder på den på å smelte? kanskje teit spørsmål men ganashe er en hvit flekk på kartet for meg:)<br /><br />jupp jeg lager sy-ting på bestilling:) kan du sende meg mailen din så kan vi talast?Gunvor Rasmussenhttps://www.blogger.com/profile/08249652452549603698noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-89743582675922026782010-08-14T22:40:50.644+02:002010-08-14T22:40:50.644+02:00Takk for det Ragnhild!
Kjekt at du liker bloggen m...Takk for det Ragnhild!<br />Kjekt at du liker bloggen min!<br />Håper det blir muffinslaging på dere og at de blir gode. De med bringebær gikk ihvertfall ned på høykant her hjemme ;)<br /><br />God helg til deg oxo!<br /><br />CarolineGoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-33856087740753648762010-08-14T11:52:31.111+02:002010-08-14T11:52:31.111+02:00Hei Caroline! Inspirerende blogg! Fikk veldig lyst...Hei Caroline! Inspirerende blogg! Fikk veldig lyst på de med bringbær-så fine..har egentlig lyst på alle. Kanskje det blir no muffinslaging her snart.. God helg!<br /><br />RagnhildRagnhild og Christiannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-36770819736884661872010-08-07T20:28:25.006+02:002010-08-07T20:28:25.006+02:00Takk for kommentaren Trygve.
Og, ja rørepinneisb...Takk for kommentaren Trygve. <br /><br />Og, ja rørepinneisbitformen er finå bruke til allslags sjokoladeting!<br /><br />CarolineGoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4246450352998448828.post-44637930730711892312010-08-05T19:09:16.769+02:002010-08-05T19:09:16.769+02:00Kult. Jeg likte spesielt godt at du brukte rørepin...Kult. Jeg likte spesielt godt at du brukte rørepinneisbitformen. Den er sikkert fin til sjokolade og konfekt óg.<br /><br />TrygveAud og Trygvehttps://www.blogger.com/profile/04141756219334555057noreply@blogger.com