Mine sider

Om meg

Hei og takk for at du stakk innom min søte blogg.

Jeg startet denne bloggen i 2010 da jeg tok så mye bilder av det jeg bakte og tenkte at hvorfor ikke bruke bildene til noe. Jeg er veldig glad i ta bilder og jobber hele tiden med å utvikle meg som matfotograf. For meg handler baking og blogging like mye om det visuelle som oppskriftene. Og det har jeg lyst at dere skal få oppleve gjennom mine bilder. Det skal smake like godt som det ser ut. Jeg tar steg-for-steg bilder så ofte jeg kan fordi jeg selv synes andre bloggere som viser hvordan feks deigen ser ut i prosessen og hvordan forskjellige teknikker skal gjøres gir meg så mye.

Jeg er en evig sjokoholiker og har en tendens til å lage mye med sjokolade som en av ingrediensene. Andre favoritter er sitron, kirsebær, blåbær og bringebær. Ellers prøver jeg gjerne alt ihvertfall en gang.

Jeg har mine klare favoritter når det kommer til oppskrifter som jeg hele tiden prøver å videreutvikle slik at jeg finner spennende kombinasjoner av smaker. Men jeg prøver også å teste ut oppskrifter som jeg synes ser bra ut. Så på bloggen vil det forekomme egne oppskrifter, oppskrifter som jeg har tilpasset fra andres oppskrifter eller som jeg bruker  direkte som de står i en blogg eller bok. Om jeg bruker andres oppskrifter og/eller er inspirert av visse blogger kommer jeg alltid til å linke tilbake til der jeg fant det. Det er viktig å gi kreditt til som har gjort forarbeidet. Jeg vet at jeg blir veldig glad om du tilbakelinker til min blogg om du bruker en oppskrift som du fant her på bloggen min.

Ellers samler jeg på muffinsformer, pepperkakeformer og strøssel. Man kan aldri ha nok strøssel!
 
Til vanlig er jeg grafisk designer med en master i visuell kommunikasjon fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Jeg er gift med den fineste mannen og sammen har vi en god liten gutt på 2 år.

Noe du lurer på? Send meg gjerne en mail: good.cupcakesgood@gmail.com
Eller legg igjen en kommentar under innlegget og jeg skal svare etter beste evne.
Jeg liker også å få ris og ros. Jeg vil gjerne høre fra dere uansett!

Håper bloggen kan være til inspirasjon,
Caroline

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar