Mine sider

fredag 16. juli 2010

Man kan aldri få nok strøssel!Endelig kom pakken jeg har gått å ventet på! Har bestilt strøssel på et svensk nettsted som heter Strössel & annat. De har mye bra strøssel og dragèer, muffinsformer og muffinsbokser der bl.a. Hvorfor ikke ta en titt på siden selv?

Her er det jeg kjøpte:


Gull- og sølv-non stop. Har alltids ønsket meg det og er så fornøyd for at jeg endelig fant det.

Så kjøpt jeg sukker i bronse! Hvor kult er ikke det?
Også kjøpte jeg Non-perils i lilla, grønn og multifarger.Gleder meg veldig til å bruke det på mine muffinskreasjoner.
Håper dere har en fin sommer og at dere får bakt litt. Jeg er på tur noen uker og får dessverre ikke bakt så mye som jeg kunne tenkt meg. Men jeg har fått kjøpt meg litt bakeutstyr og gleder meg til å få prøvd de når jeg kommer hjem igjen.

Dessuten har jeg fått over 1000 besøkende på siden min (jippi!!!) og det må jo feires litt. I august kommer jeg til å ha en liten give-away! Stay tuned!

Sommerklem Caroline

7 kommentarer:

 1. Hej Caroline,
  så glad att du är nöjd:) Och du får gärna länka till mig så länkar jag tillbaka;)
  Nu skall jag kolla in din sida.

  SvarSlett
 2. Så fint Pehrnilla!
  Superkjekt at du linker tilbake!
  Ha en super sommer videre!

  Caroline

  SvarSlett
 3. Strössel & annat har verkligen massor med härligt strössel!
  Härliga muffins du bakar!

  Kram Karin

  SvarSlett
 4. Hei! Elsker strøssel jeg også! Men hvor mye kan vi kjøpe fra Sverige til Norge uten fortolling? Og er frakten veldig dyr? Tenkt meg inn å bestille jeg også nemlig, men må finne ut av dette først;) På forhånd takk!

  SvarSlett
 5. Hei Elisabeth!
  Grensen for å handle tollfritt i utlandet (også i Sverige selv om det ikke føles som utlandet...hehe) er 200,-. Latterlig lite, men sånn er det. Strøssel er ofte tungt å sende og det jeg kjøpte her kostet 129,- svenske kroner å frakte. Men jeg regnet på det og det vil koste meg mer å kjøpe samme type strøssel i Norge. Nå har jeg bestilt muffinsformer fra Sverige og det kostet 89,- SEK for å sende.

  Jeg har ønsket meg gull- og sølv-non-stop lenge, men har ikke funnet det noen sted. Derfor blr jeg superglad da Strössel & annat hadde det.

  Håper du finner ut av det!

  SvarSlett
 6. Takk for svar!
  Ja da får jeg regne på det og sjekke valutaen så jeg ikke går over 200,-N.KR. Det var jammen lite ja.. Blir vel flere pakker da;) Ha en fin helg!

  SvarSlett