Mine sider

fredag 21. september 2012

Gjesteblogger: Carina Hultin Dahlmann

Nå var jeg, og ikke minst dere, veldig heldig. Jeg har nemlig et gjesteinnlegg til dere i dag fra flotte Carina Hultin Dahlmann som driver bloggen Juicydrops. Take it away Carina!

Carina Hultin Dahlmann driver firmaet Juicydrops i Oslo.
Mitt navn er Carina Hultin Dahlmann og det er utrolig moro å få være gjesteblogger på Caroline sin fantastiske blogg! Jeg er Norges første juiceterapeut utdannet av selveste Juicemasteren fra England, Jason Vale. Til daglig driver jeg firmaet Juicydrops i Oslo. Her fokuserer jeg på kunnskapen og læren om juicing og ekte, sunn mat. i januar debuterer jeg også som forfatter med en bok om juicing på Schibsted Forlag. Målet er å juice Norge! 

Juicing er læren om vitaminer, mineraler og enzymer og hvordan daglig juicing kan gi en bedre helse og forebygge livsstilsykdommer. Juicing er en enkel måte å oppnå din «5 om dagen» kvote på, noe som de fleste dessverre ikke har klart å oppnå enda.  Nordmenn ligger i gjennomsnitt på « 3 om dagen». 

Får å juice trenger du en juicemaskin eller også kalt en saftsentrifuge. Dette må ikke forveksles med en blender som blander HELE frukter og grønnsaker. En juicemaskin skiller fibrene og saften fra hverandre. Dette gjør at kroppen lettere kan nyttiggjøre seg av næringsstoffene som vitaminer, mineraler og enzymer. Juicing av frukt og grønt avlaster også fordøyelsesprosessen vår noe som hjelper kroppen med avgiftningsprosessen og dermed fører til mer energi og overskudd.

10 gode grunner til å bli en «juicer»!

1.Du oppnår lett din «5 om dagen» kvote
2.Forbedring av fordøyelsessystemet og mindre problemer med halsbrann og sure oppstøt
3.Forbedring av allergier og pustebesvær
4.Forebygging av kreft og hjerte- og karlidelser
5.Forbedring av høyt blodtrykk og høyt kolesterol
6.Anti-aldrende pga. høyt antioksidant og enzyminntak
7.Energigivende
8.Fyller cellene med livsviktige vitaminer, mineraler og enzymer
9.Sunn måte å redusere vekten
10.Sterkt rensende, basedannende og betennelsesdempende

Siden dette er en «søtsak» blogg har jeg valgt å bidra med en oppskrift som ikke er en vanlig juice. Jeg skal introdusere dere til min kreasjon «juicepops» som er en sunn ferskpresset juice basert dessert, men hvis du vil lære mer om juicing eller søker juiceoppskrifter kan du laste ned mitt månedlige gratis E-magasin Juicydrops Magazine på www.juicydrops.no. Ta også en titt på bloggen min www.carinahultindahlmann.com.


Tropisk Bris Juicepop (4 stk.)

Denne juicepopsen minner om en lekker Pina Colada! Kokosmelk inneholder sunt fett, mineraler og antioksidanter. Ananas er rik på bromelaine, et enzym som fordøyer proteiner og både lime og ingefær renser leveren. Ingefær er også et naturlig anti-virus og anti-parasitt, noe som er viktig for å forebygge sykdommer.

Dette trenger du:
¼ fersk ananas
½ lime med skall
2 cm. fersk ingefær
1 dl. kokosmelk
70 gram minimum 70 % mørk sjokolade
30 gram finhakket mandler


Slik gjør du:
Press juice av ananas, lime og ingefær i en juicemaskin. Bland deretter godt sammen med kokosmelk, gjerne i en blender. Hell blandingen i saftisformer og dekk til med aluminiumsfolie. Bruk treispinner som du stikker gjennom folien i stedet for å bruke plastikkpinnene som følger med. Når «isen» er frossen tar du de ut av formen og drysser sjokoladen som du har smeltet i vannbad over isen og deretter opphakket mandler. De kan serveres med en gang da sjokoladen stivner med en gang den treffer den frosne isen. Kan også oppbevares i fryseren til senere bruk.


Ser det ikke helt fantastisk ut? Jeg skal lage disse i helgen. Garantert!

Tusen takk Carina!

2 kommentarer:

 1. ليس من السهل الحصول على شركة متميزة ومتخصصه لعملية التنظيف ومكافحة الحشرات ونقل العفش وغيرها من الخدمات فشركتنا رائده في هذا المجاال وجعل منزلك راقي وجميل حيث يتوفر لدى شركتنا عمال فلبيين وغيرهم متميزون وعلى درجه كبيره من الكفاءه والخبره كما ان شركة ركن الشروق يتوفر لديها افضل المعدات واحداثها التي تجعل الشركة متقدمه عن غيرها وجعل امور المنزل من تنظيف او مكافحة او نقل امر سهل وراقي في العمل عزيزي العميل نتمني منك الاسراع الينا وطلب الخدمة التي تريدها وسوف يصل اليك فريق على درجه كبيره من التميز والخبره والسرعه في العمل اتصل بنا ولا تتردد نصلك اينما كنت شركة تسليك مجاري بابها
  شركة مكافحة حشرات بابها
  شركة نقل عفش بابها

  شركة تنظيف خزانات بابها

  SvarSlett


 2. ان الرائد تقدم افضل الخدمات النزلية في المدينة المنورة بارخص الاسعار يمكنك زيارة التالي للمزيد من المعلومات :
  افضل شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة
  شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
  شركة تنظيف مجالس بالمدينة المنورة شركة تنظيف مجالس بالمدينة المنورة
  شركة تنظيف بالمدينة المنورة شركة تنظيف بالمدينة المنورة
  شركة تنظيف بالخبر

  SvarSlett