Mine sider

tirsdag 15. mars 2011

Vaniljecupcakes med bringebærfrosting

Det blir en stund mellom hvert innlegg nå. Jeg tar en master i visuell kommunikasjon ved Kunsthøgskolen i Bergen. Og i går leverte jeg inn teksten min til trykking. Og forrige uke gikk til skriving og layout av oppgaven. Det har vært mye jobb! Men nå er den endelig ferdig og jeg kan fokusere på det visuelle i oppgaven min og det kjennes godt ut. Bare 4 uker igjen til sensuren så her må det jobbes hardt og effektivt. Men det skal jeg klare.

Jeg var ferdig med nesten alt i oppgaven på søndag kl. 18. Men jeg følte at jeg manglet et bilde av en cupcake. Derfor måtte jeg bare bake! Jeg var så heldig å få en oppskrift fra en av mine lesere - Anya. Det passet perfekt å bake dette på søndag. Jeg fikk oppskriften på engelsk og lover å legge ut oppskriften når jeg har oversatt den til norsk. Nå vil jeg bare dele bildene jeg tok med dere. Synes de ble så søte.

Og Anya, de var knallgode! Tusen takk for at du delte oppskriften med meg! Det er noe med bringebær og vanilje sammen. Deilig!

Bildene er dessverre ikke så bra, men du får iallefall et inntrykk av dem.

Her har jeg brukt en mørkeblå muffinsform, kandiserte fiolblad & små mørkeblå sukkerkuler til pynt.

Her har jeg brukt en grønn/turkis muffinsform og store & små røde kuler.

Denne fikk jeg litt sirkusfølelse på.  Søt ikke sant?

Nå er det bare smuler igjen av de gode muffinsene. Hehe...

Håper dere har en god uke. Jeg skal nå sette i gang med å tegne en by. Om dere har lyst kan dere godt ta turen innom masterbloggen min å se hva jeg holder på med.

Klem Caroline

6 kommentarer:

 1. Heeeii Caroline !!
  Så hyggelig at du har lagt ut oppskriften :)
  Så flott at du likte dem, nå ble jeg veldig glad ! dette var veldig hyggelig gjort av deg !

  Klem Anya <3

  SvarSlett
 2. Selvfølgelig jeg måtte prøve den Anya!
  Det var supergodt med den friske bringebærfrostingen. Men jeg har ikke lagt ut oppskriften. Har ikke hatt tid til å oversette den enda. Men den kommer ;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Å muffinsen på det øverste bildet så dritgod og digg ut i fargesammensetningene. Så nesten ut som en tegning, eller maleri av den "most desireable" muffins eller noe:D Gudd løkk med innspurt:)

  SvarSlett
 4. Takk takk! Den muffinsen havnet faktisk på den første siden i trykksaken min. Den var så herlig rar og fin!

  SvarSlett