Mine sider

onsdag 14. november 2012

Kreativ mamma! (+ give away!)

Jeg er en kreativ mamma. Men jeg er mest kreativ når jeg ikke har det travelt, noe jeg har vært de siste 7 ukene. Den nye jobben min har tatt all min tid og energi. Det vil si at jeg bare har bakt 2-3 ganger de siste ukene og det er jo utrolig lite til å være meg! Jeg skal prøve å få til noen innlegg før jul for jeg har endel oppskrifter jeg har lyst til å prøve meg på.

I mellomtiden har lyst til å fortelle dere om denne boken jeg har bidratt til.

Er det noen som kjenner igjen denne karen?

Jeg og endel andre flinke bloggere har nemlig bidratt til boken Kreativ Mamma på JM Stenersen forlag kurert av Karine Østtveit. To av mine prosjekter havnet til og med på coveret. Gøy!

Dette er den perfekte boken om du har venner som liker å ha små kreative prosjekter. På egenhånd eller sammen med sine små. Det er ikke bare søtsaker i boken med andre prosjekter som å lage julepynt, egendesignet puter, julekalendere og mye annet gøy!

Nå over til give away!

Jeg fikk som sagt noen eksemplarer i posten og en av dem har jeg lyst å gi bort til en av dere fine lesere!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget og fortelle meg om du har lyst å beholde boken selv eller om du vil gi den bort til noen til jul og hvorfor du vil gi den bort.

Vinneren blir trukket ut ved hjelp av random.org: onsdag 21 november kl. 24.00.

Om du ikke skulle være så heldig å vinne denne boken kan du kjøpe den hos Tanum eller Haugenbok. Jeg tror også at de fleste bokhandlerne har boken i butikken sin også.

57 kommentarer:

 1. Jeg vil gjerne delta i give away'en og vil beholde boken selv! :) Er alltid på jakt etter nye kreative ting å finne på :)

  SvarSlett
 2. For en herlig bok!
  Denne ville jeg helt klart beholdt selv, og så delt på resultatene av prosjektene etterpå. ;)

  SvarSlett
 3. Denne skulle jeg beholdt selv.. for jeg det er nok en del der som jeg kan gjøre sammen med min håpefulle :)
  Jeg krysser fingre og tær :D

  SvarSlett
 4. Jeg ville beholdt boken selv, men alt jeg hadde laget ved hjelp av dem ville jeg gitt bort! :-D Jeg elsker å lage spislige gaver å gi bort, eller servere andre ting jeg har laget. Det beste med det er jo å se hvor glade folk blir, den beste gleden du kan ha, er å gjøre andre glad :-)

  Har savnet bloggen din de siste ukene, gleder meg til kommende innlegg :-D

  SvarSlett
 5. Åh! Dette må være drømmeboken for meg! Elsker å drive med små hobbyprosjekter. Om vinner den vil jeg absolutt beholde den selv. Mistenker at jeg blir litt sånn som Gollum når det gjelder denne boken "my precioussssst!!". :)

  SvarSlett
 6. Så flott bok, man trenger alltid nye tips til juleverksted og barnehagejobb ;-))

  SvarSlett
 7. Jeg vil gjerne være med på give-awayen! Og jeg ønsker å beholde boka selv, er alltid på jakt etter nye hobbyprosjekter :)

  SvarSlett
 8. Stilig bok! Liker at den ikke bare handler om et emne, men alle mulige fine prosjekter! Supert med slik inspirasjon nå før jul, så boken vil jeg beholde selv for produksjon av fine julegaver og snop om jeg skulle være så heldig og vinne såklart! :)

  SvarSlett
 9. Tonje Elise Larsen15. november 2012 kl. 01:06

  Gratulerer! Dette burde du virkelig være stolt av! =D Synes det virker som en veldig kreativ og inspirerende bok, så denne ville nok fått plass i bokhyllen min dersom jeg skulle vinne :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer så masse med bok!
  Jeg har vært så heldig å få smake på sjokoladeskjeene og en fantastisk sjokoladekake du har bakt. Så jeg vil veldig gjerne delta i giveaway`en, og vil nok beholde den selv. Elsker å drive med kreative prosjekter - og selvfølgelig la kreativiteten komme andre tilgode:-)

  SvarSlett
 11. Jeg vil være med, og er jeg så heldig å vinne, så vil jeg beholde boka selv. Trenger litt tips og inspirasjon. :) Venter i spenning på nye innlegg fra deg, spesielt nå i førjulstiden, om det er noen gode nye oppskrifter jeg kan prøve. :)

  SvarSlett
 12. Jeg vil gerne deltage. Hvis jeg er heldig, så vil jeg selv beholde bogen. - For med 3 kreative tøser + mig selv så kan vi helt sikkert få glæde af den

  SvarSlett
 13. Hei. Gratulerer med bidrag til en kjempefin bok! Jeg vil gjerne beholde boken selv om jeg er så heldig å vinne. Håper jeg og minsten i huset kan kose oss med ulike aktiviteter som finnes i den.
  Hilsen Maren Oftedal
  (Jeg har ingen profil så jeg skriver som anonym)

  SvarSlett
 14. Gratulerer så mye som kreativ mamma og med bok!!
  Jeg er en kreativ mamma men låser meg fort på det jeg "kjenner" som er trygt og så kjenner jeg også at tiden ikke strekker helt til! Jeg tror jeg denne gangen hadde beholdt boken og brukt den for meg, min familie og mine venner - jeg har nylig hatt en egen give away på egen blogg, så fortjener en bok til inspirasjon selv også;)

  SvarSlett
 15. Kool!! Så stas! Jeg vil gi den til min søster! Jaa! Hun har endelig fått egen leilighet og har blitt kreativ og huslig bakedame ved siden av alt annet hun gjør:D Meg vil ha!

  SvarSlett
 16. My precious, jeg skal ha den helt for meg selv! Men...., skal dele godene med mange andre :) Gratulere masse med bok, kan jo ikke gå glipp av en slik.

  SvarSlett
 17. Kjempegøy bok!! Gratulerer!! Har lyst å gi den til min datter: kokkelærlingen. Meg og hun bakte mye sammen også når hun var liten. Så kan hun ha den til hun får barn eller bare lage noe gøy med venner ;) Klem

  SvarSlett
 18. Så kult! Dette ser ut til å være ei bok for meg, så skulle jeg være så heldig å vinne, beholder jeg den heeeelt selv (og muligens kjøper et eksemplar til ei venninne ;)

  SvarSlett
 19. Å så fantastisk at du er "tilbake". Er innom hver dag for å sjekke om du har kommet med nytt innlegg :) Gratulere som medforfatter. Ser ut som en kjempe artig bok! Jeg burde vel si at jeg ønsker å være gavmild og gi boken til min kjære venninde, men denne har jeg veldig lyst på selv!!! Gleder meg til du kommer med flere tips til oss som har fått en ny vår i bake-verden :)
  Hilsen tone

  SvarSlett
 20. Å denne boken så jo så kjekke ut! Hvis jeg skulle være så heldig og vinne den må jeg nok beholde den selv..

  SvarSlett
 21. Tror nok den blir en gave til meg selv :0)

  SvarSlett
 22. Det er vel en viss fare for at jeg ikke gir fra meg en slik bok.. ;)

  SvarSlett
 23. kanskje jeg skulle gitt den til min mann? så blir han litt kreativ han og?? ha, ha :-) den hadde nok blir her i huser.. jeg kan bla i sånne bøker om og om igjen uten å bli lei! :-)

  SvarSlett
 24. Såå gøy! Gratulerer, det er virkelig fortjent. Kikket innom nettopp for litt inspirasjon til jul. Hadde jeg vunnet boken skulle jeg gitt den til den mest kreative mammaen jeg vet om, min vennine. Men jeg ville nok bedt om å få være med å være kreativ en dag, for denne ser ut til å inneholde mye gøy.
  Gleder meg til kommende innlegg fra deg, men kos deg litt med jobben også da, ikke bare stress. (vet det er lettere å si enn å gjøre..)
  Hilsen Mona

  SvarSlett
 25. Heihei
  For en flott give-away!
  Denne boken vil jeg nok beholde selv. Mine barn er voksne, men jeg koser meg med tantebarna!
  Mvh toneiv@hotmail.com

  SvarSlett
 26. Denne boka ville eg ha beholdt sjølv - of course! Snubler eg over den kjøper eg den, men eg har ikkje sett den enda. Har du foresten levert pepperkakehus i år? Gløymer ikkje pepperkaketeateret ditt frå i fjord:)

  SvarSlett
 27. Åh, Caroline- jeg er så stolt av deg <3! For en fantastisk bok! Setter den på ønskelisten til jul så jeg kan gjøre gøye ting og være en kreativ tante :)! (Blir jeg trukket ut skal jeg altså slite boken ut selv :) Du er flink <3!!

  SvarSlett
 28. Så gøy, Caroline!
  Jeg vil nok beholde denne selv hvis jeg vinner, ja!

  Hilsen Aud

  SvarSlett
 29. Hei! Vanskelig spørsmål;-) men tror jeg ville gitt den til storesøsteren min, som er langt mer kreativ enn meg. Sjekk ut hennes blogg på www.peistroll.no. Klem Jeanette

  SvarSlett
 30. Hei Caroline! Så utrulig kjekt at du har fått deltatt i ei bok! Denne boken ville eg gitt til min kreative mamma for hun hade nok satt pris på "faglig" påfyll.

  Klem Marita

  SvarSlett
 31. Om jeg vinner, tror jeg at den vil bli en hyggelig julepresang til en god venninne som ville elsket den!:)

  SvarSlett
 32. Hei Caroline! Hvis jeg vinner, kommer jeg til å beholde boken selv. Jeg elsker å være kreativ både på kjøkkenet og ellers og dette hadde vært en strålene bok å ha! :D

  SvarSlett
 33. Så gøy, Caroline!! Jeg har ønsket meg denne boken siden jeg så at den skulle gis ut, men ante ikke at du bidro. Så utrolig gøy, altså! :) Jeg vil selvfølgelig være med i trekningen! Vinner jeg, beholder jeg den selv, men har også planer om at denne skal under juletreet til noen i nær slekt :)

  Store klemmer fra Maya

  SvarSlett
 34. Denne ville jeg garantert beholdt selv , hvis jeg er så heldig å vinne:-)

  SvarSlett
 35. Ville nok beholdt denne selv, etter som at jeg alltid er på jakt etter nye bakebøker :-)

  Anita Velle

  SvarSlett
 36. Denne ville jeg definitivt beholdt selv - og kanskje kjøpt en til i butikken i julegave til en venn som kunne ha glede av den:)

  SvarSlett
 37. Denne ville jeg gitt i julegave til min mor, som jeg tror ville likt den kjempegodt. På den måten kunne jeg også brukt den :)
  Bente

  SvarSlett
 38. Kanskje jeg skulle ha pakket den inn, lagt den under treet og gitt den til meg selv ;) ser ut som det er utrolig mye morsomt i den!
  Ha en fin dag!
  Klem fra Maren marennf a hotmail.com

  SvarSlett
 39. Åh vilken underbar bok.Jag skulle absolut behålla boken själv om jag vinner då jag älskar och baka och få massa ny inspiration.

  SvarSlett
 40. For en nydelig bok, Caroline! Du er bare så flink!
  Jeg vil gjerne være med i trekningen.
  Mvh Cathrine

  SvarSlett
 41. Oi, oi, helt på sisteinnspurten før trekningen din, hiver jeg meg med! jeg har bloggen din i blogglisten min - så jeg følger med på sidelinjen. Og skulle jeg vært så heldig å vinne, hadde jeg så absolutt beholdt den selv - hehe...elsker slike bøker!
  God uke ønskes deg videre :) klem

  SvarSlett
 42. åhhh, denne ville jeg uten tvil ha puttet i gavesekken til nissen, slik at den kunne kommet som gave fra nissen til meg!!! *hærlig bok*

  Hilsen Tina M.

  SvarSlett
 43. hei slenger meg på i iste liten og krysser fingrene:)
  Mye fin inspirasjon her inne:)
  Takk for hyggelig kommentar.
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 44. Hei. Å, så morsomt med bidrag til bok, kjenner igjen de der ja:) Jeg er også en kreativ mamma når jeg rekker, elsker å dille og dalle:) Jeg skulle nok også gjerne pakket inn og gitt til meg selv... men har ei god venninne som hadde satt pris på den også.

  SvarSlett
 45. Hei! Jeg vil gjerne vinne boka og beholde den selv hehe! I år har vi tenkt å ikke gi så mange ting til hverandre til jul, men mest hjemmelaget ting og mat, og opplevelser! Da hadde denne boka passet perfekt for inspirasjon!

  SvarSlett
 46. Hei!
  Gratulerer så masse med flotte innslag i boken Kreativ mamma! Godt jobba! Jeg ønsker meg en utgave av denne boken og vil gjerne beholde den selv. Dette er fordi jeg føler meg meget kreativ på jobb, men når jeg kommer hjem blir jeg blank. Som 3 barns mamma er dette nå noe jeg ønsker å gjøre noe med, så håper en utgave av denne boken kan gi meg kreativitet også på hjemmebane. :)

  Mvh Lill B. Foss

  SvarSlett
 47. Jeg ville beholdt boken selv hvis jeg vant, fordi jeg liker å få nye spennende ideer til ting jeg kan lage og gi til venner og familie :)

  SvarSlett
 48. شركه الاهرام المثاليه للخدمات تقدم لكم خدماتها في مدينه الدمام
  توفر لكم الشركة جميع خدمات التنظيف ومكافحة الحشرات وتسليك المجاري فلدى شركة الاهرام المثالية جميع الخدمات التي تحتاجها وتعتمد شركة الاهرام المثالية علي كوادر مؤهلة و مدربة من الفنيين الذين يجيدون مهارة التعامل مع أجهزة أحدث أجهزة التنظيف فلدينا الامكانيات التي تحتاجها سواء لمنزلك او مكان عملك لدينا عماله مؤهله لتلبية رغباتكم بأي وقت.
  الاهرام المثالية

  SvarSlett
 49. نحن الأفضل في خدمات التنظيف المنزلي الذي يبحث عنها العملاء في تنظيف المفروشات والأرضيات بين جميع شركات التنظيف بالدمام والتي تقدم عملية التنظيف التي نستخدم فيها المواد ومعدات التنظيف للحصول على أعلى درجة من التنظيف المميز فتستخدم شركة الأهرام المثالية التقنيات الحديثة لأزالة الأوساخ والغراء وإزالة البقع التي توجد علي المفروشات والارضيات والحوائط فهي وكالة التنظيف الرائدة لتقديم خدمة التنظيف التي سوف تجعل المنزل والمفروشات الخاصة بك تتألق من النظافة التي سوف توجد عليها
  شركة تنظيف بالدمام

  SvarSlett
 50. شركة مكافحة الحمام بابها نسعى جميعا الى العيش فى بيئة هادئة خالية من الاشياء التى تسبب لنا الازعاج وتؤرق راحتنا وايضا نسعى الى العيش فى بيئة نظيفة خالية من الملوثات التى تنقل لنا الامراض وتسبب لنا الاضرار ويعد انتشار الحمام فوق الاسطح من اهم العوامل التى تؤدى الى الازعاج الشديد وايضا وجود القاذورات والملوثات التى تسبب الامراض .
  شركة تركيب طارد حمام بابها

  SvarSlett
 51. فريق العمل لدينا لديه القدرة على التعامل مع كافة أنواع وأحجام الخزانات وأينما كانت متواجدة.
  لدينا معدات حديثة ومتطورة تمكننا من التعامل مع جميع أنواع الخزانات.
  كما انه لدينا معدات تتعامل مع المياه في الخزان وتقوم بسحبها مهما كانت الكمية كبيرة.
  شركة تنظيف خزانات بابها

  SvarSlett
 52. لتضمن سلامة وأمن المياه التي تستخدمها فإنك قد تحتاج إلى صيانة دورية لخزانات المياه. واليوم شركة نسر الجنوب
  تقدم لكم خدماتها للصيانة والفحص الدوري وعلاج وتركيب عوازل للخزانات المختلفة
  شركة تنظيف خزانات بابها

  SvarSlett
 53. تُقدِّم شركة نسر الجنوب بخميس مشط خدمات طارد الطيور ومانع الحمام، حيث نقوم بمكافحة الحمام بتركيب طارد الحمام أعلى البنايات والأسوار الفاصلة وفي مداخل المنازل
  شركة تركيب طارد حمام بخميس مشيط

  SvarSlett