mandag 16. august 2010
Feiring av 2 års bryllupsdag!
Min kjære & jeg har vært gift i 2 år og det måtte selvsagt feires!
Jeg lagde sukkerkake med smørkrem og marsipan. Og selvfølgelig var kakene hjerteformet.
Sukkerkakebunn.
Dette trenger du:
4 egg
150 gr sukker
150 gr mel
1 ts bakepulver
Dette gjør du:
1. Visp eggene og sukkeret til eggedosis
2. Sikt inn melet og bakepulveret
3. Stek kakebunnen i 30-35 minutter på 180 grader
Smørkrem jeg brukte finner du oppskriften her.
Jeg fikk noen hjerteformer til bursdagen min. Jeg har ikke brukt de før og jeg synes dette var en passende anledning.
Og selvfølgelig måtte kakene være røde! Jeg brukte rød farge fra Wilton slik at fargen skulle bli kraftig.
Da kakene var ferdige skar jeg av toppen for å få en gjevn flate.
Så delte jeg kakene i to igjen.
Som fyll brukte jeg smørkrem og bringebærsyltetøy.
Og smørkrem rundt hele kaken før marsipanen og pynten kom på.
Kaken er klar for spising og det var min kjære veldig fornøyd med.
Mmmm.....
Caroline
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Gratulere med to års bryllupsdag, tiden går så fort!! Kjempesøt kake, du har virkelig dreisen på dette :-)
SvarSlettTakk for det Silje!
SvarSlettOm ikke jeg har dreisen synes jeg ihverttfall det er gøy å lage dem! Tiden flyr skal være sikkert og visst.
Congratulations :)
SvarSlettpretty heart cake - like the way it´s red on the inside :)I got those baking tins as well :) They are perfect for a cake for two
All the best for the coming years and I hope you will always want to make a sweet heart cake or something on your anniversary :)
Thuri
Mmm.. red velvet cake? :)
SvarSlettKjempekoselig med bakeblogg! Gratulerer så mye med overstått brullupsdag!
Hilsen May Lill
Thuri: Thanks! We had a great day with sushi, champagne and cake. What can be better than that?
SvarSlettMay Lill: Ikke helt red velvet, men en wannebe versjon kanskje? Takk for gratulasjoner.
Grattis till er:)
SvarSlettSöt liten tårta.
WOW! Det var fin kake.
SvarSlettTrygve
Takk for det Pehrnilla!
SvarSlettOg Trygve; Takk!