Mine sider

tirsdag 1. februar 2011

My 15 minutes of fame!

Skjermdump av Byavisens elektroniske visning.
Jeg har fått et oppslag i Byavisen i Bergen. Denne linken fører til den elektroniske versjonen av avisen. Mitt oppslag er på side 10-11. Eller gå direkte til saken på nett.

Jeg skulle ta bilder av selve avisen, men batteriet på kameraet streiket. Men jeg fikk så fine bilder fra fotografen. Så jeg legger dem ut istedet.

Alle bildene under er tatt av Linn Marit Hermansen.

 Mosing av banan under bakingen.

Laging av smørkrem i min fine KitchenAid og fylling av muffinsformer med min fine iskremskoop. Jeg anbefaler deg å investere i en slik om du lager mye muffins. Da får du like mye i hver form på en enkel og grei måte.


Pynting av muffins med sjokoladesmørkrem. Jeg bruker en stor stjernespiss til dette.

Denne delen er så kjekk, selve pynting. Det er gøy å ha et bilde av seg selv når man pynter kaker. Det er vanskelig å ta bilde av seansen selv når begge hendene er opptatt med fordeling av strøssel.

Her er resultatet oppe på mitt flotte pressglassfat fra Fretex. Mitt absolutte favoritt shoppested for fine gamle kakefat. En dag skal vise dere alle de fine fingene jeg har funnet der.

Linn Marit var så flink til å ta bilder av fine detaljer under bakeseansen. Mine fine bøker. Mobilsmykket mitt: En cupcake og en sølvskje. Love it! Den fine muffinsskålen mamma ga meg til bursdagen. Og til slutt det fine gull- og sølvpynten min.

Journalisten Daria og meg sitter og snakker om resultatet.


Men jeg må innrømme at jeg er overrasket over at ting som jeg sa, ble litt annerledes skrevet. Det er ikke alt i intervjuet som stemmer helt, men sånn blir det vel som regel i et intervju.


Men det var uansett en artig opplevelse. Kan gjerne gjentas ;)

Caroline

10 kommentarer:

 1. Daria har sikkert forsøkt å pynte litt på ordene ;)

  SvarSlett
 2. Skjønner det, Linn Marit! Det blir jo Darias synsvinkel. Jeg ble bare litt overrasket over hvordan intevjuet ble. Har jo aldri blitt intervjuet før ;)

  SvarSlett
 3. Så intervjuet med deg i byavisen;) veldig kjekt intervju;) Liker å bake selv, spesielt cupcakes, og har egen blogg htt://mocciacupcakes.blogg.no

  SvarSlett
 4. Takk Marita!

  Så flott at du synes intervjuet var kjekt, Veronica! Det er fint å se at det er flere i Bergen som blogger om cupcakes.

  SvarSlett
 5. Vad kul att bli intervjuad. Härliga bilder!

  SvarSlett
 6. Vilken fin artikel om dig. Väldigt kul att läsa om dig Caroline och ditt spel låter ju väldigt kul:) Såg att Kakmonstren var med som inspiration::) Det tackar jag för. Hoppas allt går bra med din Masters. Kram Pehrnilla

  SvarSlett
 7. Takk for det Pehrnilla! Det er kult at du tok deg tid til å lese intervjuet. Og klart du er med som inspirasjon. Du, din blogg og din butikk gir meg masse inspirasjon - hver dag! Så takk selv!

  SvarSlett
 8. Vad kul att du fick vara med i er tidning =)
  Det är första gången jag hittat in till din sida och hitt kommer jag att återvända =)
  Ha en underbar helg!
  //Nellie

  SvarSlett
 9. Nellie: Takk for det! Jeg liker din blogg også!

  SvarSlett