Mine sider

lørdag 28. mai 2011

Forsinket 1 års gave!

Jeg holder meg til ordtaket "bedre sent enn aldri". Jeg har nemlig vært utrolig treig med å ha en "hurra-min-blogg- er-1-års"-konkurransen som jeg lovte dere før påske(!). Men her kommer den endelig. Siden det var "min" bursdag har jeg lyst å gi bort en ting som jeg er veldig glad i selv. (Altså en ny en og ikke den jeg har.)

Kan du gjette hva det er?

 Ikke? Et hint til...

Om du nå har gjettet riktig er du kanskje interessert i å vinne den?

Den er en liten Kastehelmi glassskål fra Iittala! Er den ikke fin?
Det er min grønne som du ser i bakgrunnen der. Den er en av mine absolutte favorittskåler for tiden.

Så til saken! Har du lyst til å vinne denne flotte skålen? Så flott! Alt du trenger å gjøre er legge igjen en kommentar hvor du forteller meg at du vil vinne og hva du ønsker å se mer av på bloggen; kaker, kjeks, konfekt eller noe annet kanskje? Jeg hadde også satt pris på om du vil dele bloggen min til venner og kjente, men det er ikke et krav.

Fristen setter jeg til søndag 12. juni. Husk å skrive navnet ditt under slik at jeg vet hvem du er. Håper du henger deg på min lille bursdagsfeiring!

Ha en god lørdag videre,
Caroline

OBS: glemte å si at jeg trekker vinneren med hjelp fra random.org.

10 kommentarer:

 1. Heei Caroline!
  For en flott give away, denne vil jeg gjerne vinne, og håper det også. Du er utrolig dyktig, og alt det du legger ut på bloggen din er helt AMAZING !!!

  Jeg vil gjerne se flere cupcake og kjeks oppskrifter her inne hos deg. Det er nemlig det jeg lager mest av. Så det hadde vært flott om du hadde blogget mer om dette!

  Elsker bloggen din <3
  Hilsen er fast leser: Anya

  SvarSlett
 2. I love that bowl! Loved your LEGO muffins, but I wish you would make more robots and rockets, robots with rockets is even better. What about a cake shaped like a rocket with a robot on top? Or robots on rockets with lasers? Or laserguided roborockets of destruction? Or Destructobots with rocket powered lasers? Or just cake, cake is good.

  Yours truly
  Supreme Robot Commander and Master of Rockets
  Trygve

  SvarSlett
 3. Flott skål. Jeg er enig med trygve, roboter er tøfft. Du har mange gode ideer, og de orginale er spennende. Det er spennende å se forskjellige teknikker, og jeg elsker at du tar så mange bilder av prosessen ikke bare resultatet. Da er det lettere å oppdage hvor det går feil.

  SvarSlett
 4. Ja til å vinne! :) Jeg kunne godt tenke meg å lese flere gode kaker som er enkle å lage med ting man har i hus - sånne «oi, kom det besøk»-kaker eller «heldigvis har jeg denne i fryseren»-kaker.

  SvarSlett
 5. Den var herleg!! Eg blir glad om du har nokon gode oppskrifter på sunnare bakverk - nokon ein kan bake på ein tysdag utan at ein føler at det burde vore laurdag og bryllaup før ein kunne spist den. Gjerne muffins og kaker:) Kjekt at du er tilbake!

  SvarSlett
 6. Jag vill gärna vara med i utlottningen av den fina skålen. Just nu är jag otroligt sugen på småkakor, så det är nog det jag vill se mycket av på din blogg. :-)
  Ha det bra!
  Kram Erika

  SvarSlett
 7. Ja takk! :)
  Følger ivrig med på bloggen å venter spent på nye innlegg og ny inpirasjon. Takk for at du har denne bloggen! :)
  Klem Line

  SvarSlett
 8. Lekre muffins! Jeg har lyst å se mer kjeks, og sjokoladebakerier slår aldri feil! :)

  SvarSlett
 9. Du er så kreativ og flink med pyntingen din, så jeg vil gjerne se flere tips og triks til hvordan en enkelt kan dekorere cupcakes og kaker. Likte forøvrig idéen du begynte på med å bake deg gjennom cookies-boken.
  Temabaserte dekoreringer er veldig amerikansk, men jeg digger det likevel, og du har hatt en del forskjellige stilige varianter!

  SvarSlett
 10. HEI Caroline. Her kjem ein etterlengta kommentar :) Digger bloggen din. Eg vil sjå meir av kakebakinga di. Du gjer det meir ekte enn passion for baking. Real deal! Mvh Marita

  SvarSlett