Mine sider

tirsdag 24. mai 2011

Bedre sent enn aldri!

Jeg beklager virkelig for at det går så utrolig lenge mellom hvert innlegg, men jeg har hatt endel å gjøre med utstillingen som jeg er med på i forbindelse med min master. Jeg rett og slett vært helt utslitt og har ikke orket tanken på å blogge.

Men nå kjenner jeg at jeg savner å blogge, så da er det på tide å starte opp igjen! Som jeg gleder meg. Jeg har bakt i denne tiden selvom jeg ikke har blogget og har noen bilder jeg vil dele med dere. Spesielt bildene fra den kaken jeg skal vise her. Jeg ble nemlig veldig inspirert av den svenske bloggen Call Me Cupcake og de fantastiske bildene av hennes Pink Rainbow Cake. Jeg bare måtte prøve meg på noe lignende. Men anledningen var min søsters kjæreste sin 30 års dag. Han er ikke så glad i rosa så da ble det en annen farge istedet.


Kaken er laget av sukkerbrød med vaniljesmak og ble nesten 30 cm høy. Det er den høyeste kaken jeg har laget til nå. Kaken hadde også bringebærsyltetøy i og var dekket med pisket krem. Den var mektig, men veldig god.

Jeg pyntet kaken med papirflagg. For de av dere som husker min sønns 1 årsdag i fjor så ser du at disse flaggene er de samme. Vel, de er ikke helt de samme, men noen som ble til overs. Det hvite flagget med 30 på var det eneste jeg lagde nytt.

Har du gjettet fargen jeg har brukt inni enda da?

Helt riktig. Grønn! Ja, jeg vet. Grønn er vel kanskje en farge man skal passe seg for når man lager mat, men jeg synes det funket denne gangen.

Hva synes du?


Slik så den ut oppskjært. Jeg synes den ble fantastisk fin. Kanskje fordi det er første gang jeg har laget en slik type kake, den holdt seg oppe og fordi den smakte godt. Dette ga mersmak og jeg vil absolutt prøve meg på en slik igjen!

Jeg lovet dere en give-away (finnes det noe bra norsk ord for give-away?) og det skal jeg holde. Jeg kjøpte noe riktig fint da jeg var på påskeferie og kommer til å lage et innlegg om dette i neste innlegg. Gled deg!

Ha en fin dag,
Caroline

2 kommentarer:

 1. Så utrolig flott at du er tilbake, Caroline!
  Har virkelig savnet innlegg her, men jeg var tolmodig og ventet på fantastiske innlegg :)

  Denne kaken var kjempe fin, utrolig at den var 30 cm lang! Jeg har aldri lagd så høye kaker før, men skal prøve meg på en slik som denne. Grønn fargen var kjempe vakker <3

  Hilsen Anya

  SvarSlett
 2. Takk for det Anya! Det er godt å være tilbake!

  SvarSlett