Mine sider

torsdag 23. september 2010

Bursdagskakebordet

Dette bildet ble ganske dårlig, men jeg ville bare vise dere alt jeg lagde til bursdagen på et samlet bord. Lyset er så dårlig fordi bordet står så langt unna vinduet.

Det jeg lagde var: Hjemmelagde seigmenn, sugar cookies med marsipantrekk, kakekuler i sjokolade, muffins med ganash og smørkrem, marsipankake med blåbær, marshmellow, sjokoladefudge og små marsipankaker med bringebær. Phu! Jeg tok kanskje litt for mye i, men jeg hadde det så gøy under lagingen at jeg ikke klarte å stoppe. Jeg tror gjestene var fornøyde med å ha så mye å velge mellom.

Jeg vil gjerne dele flere bilder av kaken. Dessverre ble ikke alle bildene så klare pga. dårlig lys og jeg har helt glemt å ta bildet av innsiden av kakene. Men sånn er det. Hele helgen gikk så fort og det skjedde så mye.

 
Små kaker med bringebærsyltetøy og vaniljesmørkrem. De tok utrolig lang tid å lage, men de ble smellgode, så det var verdt det.


Endel kakekuler ble det også. Rett og slett fordi de er mine favoritter! Noen hadde forskjellige strø på seg, mens andre hadde fine sukkerfigurer som jeg har kjøpt på harrytur til Sverige. De er nok laget av royal icing, så man kan sikkert lage de selv. Men det er nok et helt annet prosjekt i seg selv. Neste gang kanskje?

Muffinsene ble også pyntet med knapper i marsipan. En av gjestene synes at knappene smakte som knapper skal smake, så det er jeg godt fornøyd med!

Sammen ble kakene så utrolig fine på paptallerkene som jeg hadde kjøpt. Fine og sterke farger var å se rundt hele bordet.

Jeg tok nok litt vel av under denne bursdagen og lagde litt for mye. Jeg lagde til og med en putekake med marsipansko. (Som jeg skal vise i neste innlegg) Men selvom det var endel igjen, så tror jeg gjestene var godt fornøyde da de dro hjem. Jeg var ihvertfall godt fornøyd med innsatsen. Det var utrolig gøy å gjøre istand alle tingene.

Caroline

6 kommentarer:

 1. Utrolig flotte kaker, Caroline!! :)

  SvarSlett
 2. Oj, så mye fint. får helt vann i munnen, enda så mett jeg er etter middagen nå :)
  Alltids godt å ha mye å velge i som gjest da, men må virkelig ha vært litt av en jobb. Tror deg på det. Gleder meg til bedre bilde av putekaka, den ser kjempe flott ut. Fint med så fargerikt bord også.

  SvarSlett
 3. Hei Mona, det kommer alltid så fine kommentarer fra deg! Takk!

  SvarSlett
 4. For et fantastisk kakebord! Kan du leiges inn for eventuelle fremtidige barnebursdaga, eller? :-)

  SvarSlett
 5. Takk Sunniva! Bare barnebursdagen er etter at vi er ferdige med masteroppgaven, så er jeg klar for å leies inn!

  SvarSlett