Mine sider

torsdag 14. oktober 2010

Hurra! Bursdagskonfekt til en 30-åring

Forrige helg ble vi invitert til feiring av en venns 30-års dag. Og siden hun ikke ønsket seg noe spesielt og siden jeg vet at hun liker det jeg lager bestemte jeg meg for å lage kakekulekonfekt til henne.

Her er resultatet.



Jeg kjøpt en fin boks i aluminium fra Kremmerhuset og pakket dem fint inn i cellofan.

Kakekulene er rødfarget kake blandet med philadelfiaost. Oppskriften finner du her. De er dyppet i blokksjokolade med vaniljesmak. Og til pynt valgte jeg rød marsipan R (initialet hennes), røde og hvite marsipanblomster som jeg har laget, jordbærstrøssel fra Sverige og sølvstøv kjøpt på Bakeshop i Bergen.

Dette er en fin gave å gi noen som har alt eller som ikke ønsker seg noe spesielt. De vil elske dem, garantert!

Ha en fin dag,
Caroline

14 kommentarer:

  1. JAA, de var fantastiske!! Både til å se på og å spise:) Jeg fikk det jeg ønsket meg.. Tenk at du laget marsipanblomstene også. Takk takk!

    SvarSlett
  2. Bare hyggelig Ragnhild! Er glad for at de falt i smak. Det var en super bursdagsfest. Det var så kjekt å se dere igjen!

    SvarSlett
  3. Så gode de så ut:)
    Blokksjokolade med vaniljesmak - tror jeg ikke har hørt om det før. Hvor kan en kjøpe det?

    Forøvrig veldig fin blogg du har -har tittet gjennom og her er mye jeg kunne tenke meg og prøve.

    Hilde:)

    SvarSlett
  4. Wau! Det är en fantastisk gåva! Ser så smaskit ut och väldigt fint.

    SvarSlett
  5. Hilde: Takk for at du stakk innom bloggen min og at du liker hva jeg lager.

    Blokksjokoladen har jeg kjøpt i en dagligvarehandel i Sverige. Har dessverre ikke sett det i Norge. Har ikke funnet de i noen nettbutikk heller.

    MM Cake Design:
    Takk for fin kommentar.

    SvarSlett
  6. Hei Caroline. :)
    Kom tilfeldig over bloggen din, og det var ikke så veldig lurt rett før lunch. Jeg ble ikke noe særlig sulten når jeg så alle disse gode tingene!!! Må si du er utrolig flink, skal prøve meg på noen av oppskriftene dine en dag. :)

    Klem Lisa. :)

    SvarSlett
  7. Takk for det Lisa!
    Det var lenge siden. Hyggelig av deg å legge igjen en kommentar. Håper alt er bra med deg. Ser at du har fått en nydlig sønn. Grattis (veldig på etterskudd men... ;) )

    SvarSlett
  8. Det er lenge siden ja, så var moro å plutselig se at det var du som hadde denne bloggen. ;) Alt er bra her vettu, håper alt er bra med deg og.
    Takk, han er nå snart 2 år, så tiden flyr av gårde. Selv gratulerer med en gutt, så han fylte 1 år for litt siden. En herlig alder de er i nå!

    SvarSlett
  9. Ja, det går veldig fort med disse små. Man må nyte det mens man kan ;)

    Hvor fant du bloggen min forresten? Er litt nysgjerrige siden du sa: "...så var moro å plutselig se at det var du som hadde denne bloggen." Ikke gjennom Marie eller?

    SvarSlett
  10. Jeg tror jeg drev og søkte på litt blogger gjennom en eller annen nettside. Synes det er så moro å kikke på mat og kakeblogger, (om man kan kalle det det?) Prøver å finne litt inspirasjon til å prøve ulike oppskrifter. :)Kikket litt gjennom flere blogger, og så kom jeg egentlig tilfeldig over denne. ;)

    SvarSlett
  11. Vilka söta små bakverk!!

    Det jag skrev om Halloween är från Wikipediea:
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Halloween

    Finner tyvärr inte mycket mer information om de norsk-brittiska öarna...

    Kram Karin

    SvarSlett
  12. Takk for svar Karin!
    Ble bare så nysgjerrig på hvor det var.

    ;)

    SvarSlett
  13. Hei!

    Hvordan fikk du kakedeigen til å bli rød? Kan man bare følge oppskriften med vanlig sjokoladekake, og så bruke rød konditorfarge, eller er det en annen kakedeig inni?

    Hilsen Hildegunn

    SvarSlett
  14. Hei Hildegunn!

    Jeg har laget den samme kaken som bryllupskaken:

    http://goodcupcakesgood.blogspot.com/2010/08/feiring-av-2-ars-bryllupsdag.html

    Det er vanskelig å få til så rød farge på en sjokoladekake. Da må du bruke en oppskrift på Red Velvet. Håper du får det til!

    Caroline

    SvarSlett