Mine sider

søndag 26. september 2010

Tilleggsbilder til hjemmelagde seigmenn

Noen av leserne mine har lurt på hva sitronsyre & finkornet sukker ser ut. Jeg legger derfor bilder av pakningen slik at dere kan finne det i butikken!

DanSukker har finkornet sukker som ser slik ut. Det finnes også et annet merke som heter Tate & Lyle Caster Sugar. De var utsolgt for dette merket i butikken min så fikk ikke tatt bilde av den.
Sitronsyren er fra Santa Maria og ser slik ut.

Håper dette var til hjelp. Lykke til med seigmenn laging!

Caroline

11 kommentarer:

  1. Tusen takk for bildene! :) Nå blir det seigmann laging. Hehe..

    SvarSlett
  2. Så fint! Håper de blir smellgode!!

    SvarSlett
  3. Ypperlig med bilde, letter å finne da ja :) Takk.

    SvarSlett
  4. Jeg tenkte å prøve meg på seigemann oppskriften din :) Men jeg finner ikke finkornet sukker... har vært i mange butikker nå. Vet du om d er en butikk i Bergen/åsane som har...


    mvh Veronika

    SvarSlett
  5. Hei Veronika.

    Jeg bor i sentrum av Bergen, så i Åsane vet jeg ikke hvilken butikk som har det.

    Men i sentrum har Meny, Lerøy og Mega finkornet sukker. Du kan bruke vanlig sukker om du ikke finner også. Men jeg foretrekker finkornet sukker.

    OBS: Om merket ikke er DanSukker, men engelsk heter det Caster sugar og ikke finkornet.

    Håper du finner det!

    SvarSlett
  6. Takk, det er Meny i åsane og - krysser fingrene for at de har! Nå står seigemenn til "stivning" :) Spent på resultatet!! Tusen takk for en super blogg. Har testet mange av dine oppskrifter :)

    Veronika

    SvarSlett
  7. Jeg håper de blir bra Veronika!

    Tusen takk for at du liker bloggen min. Det gjør meg glad!

    Ha en flott dag!

    SvarSlett
  8. Nok et spørsmål.... Må de stå i akkurat 2 døgn til stivning, eller er d nok m 1,5 døgn? Og om det går lengre tid enn 2 - vil sukkeret feste seg? Eller tørker de ut? ( ble vist mer en 1 spørsmål ;) )

    God helg!

    Veronika

    SvarSlett
  9. Hehe... Det gjør ingenting at du spør. Bare flott det!

    1,5 dag går greit. Det at jeg skrev 2 dager i oppskriften er bare fordi jeg liker den bedre jo lenger den står. Sukkeret vil feste seg uansett siden det blir klissete på de sidene du klipper/skjærer opp.

    Kos deg og god helg tilbake!

    SvarSlett
  10. Tusen takk for at du tar deg tid til å svare :)

    Da gleder jeg meg til å stikke ut seigemenn med jenten min på 6 år i dag :)

    Veronika:)

    SvarSlett