Mine sider

lørdag 29. oktober 2011

Unnskyld...

... men jeg ville bare dele disse bildene med dere.

De skulle egentlig bli et innlegg på nettmagasinet FIN Magasin, men vi ombestemt oss på hvordan vi vil dessertinnslaget skal være. Men jeg synes bildene ble ganske så søte så vil gjerne vise de til dere for det om. For jeg skal forresten lage godsaker for FIN Magasin. Dette flott nettmagasinet er drevet og laget av to superflink jenter, Stine og Maren. Ta en titt på det flotte nettmagasinet du også! Mine innslag vil havne på bloggen deres såvel som min. Det blir supergøy! Jobber med et innlegg as we speak!

Temaet til disse bildene var "Jeg har driti meg ut. Sorry!" Og hva sier ikke mer unnskyld enn en pose med hjemmelaget godsaker. Det viser jo at du har jobbet hardt med unnskyldningen og at du er seriøst lei deg. Jeg ville ha tilgitt deg på flekken hadde du kommet med en slik pose med unnskyldning til meg.

Kortet er laget av en et kakeunderlag av papir. Husker ikke ordet på norsk men de heter doilies på engelsk. Jeg har brukt grønne fjær kjøpt på Panduro og silkebånd kjøpt på Søstrene Grene.
Du finner oppskriften på marshmallowene her.

Du finner oppskriften på sjokolade marengsene her.


Dette trenger jo ikke å være en unnskyld-presang heller. Det kan fint være en gratulerer-presang eller en takk-presang.

Ha en flott helg!
Caroline

4 kommentarer:

 1. Hei, jeg lurte bare på om du hadde fått sjokoladen du vant i Freia konkurransen?? Selv har jeg ikke fått den, og venter i spenning på om den kommer snart.
  Hilsen en annen finalist

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Jeg satt akkurat å tenkte det samme ;) Synes kanskje det drøyer litt nå. Jeg vurderer å sende en mail. Hva tror du?

  SvarSlett
 3. Jeg sender en mail, og etterspør sjokoladen... Blir litt dumt, når det tar så lang tid. De sa de skulle sende den i forrige uke, og SÅ lang tid tar det ikke å sende den til Bergen

  SvarSlett
 4. Da sender jeg en mail også. Det hjelper kanskje på at flere etterlyser den. Jeg synes også at det tok litt lang tid.

  SvarSlett