Mine sider

tirsdag 8. november 2011

Tusen takk mine flotte lesere!

Et innlegg som ikke kom med om is, rocky road, pikekyss og sjokoladesaus.

Jeg vil bare skrive et lite innlegg fordi jeg er så utrolig takknemlig for at dere leser min blogg, at følger meg på Facebook og kanskje tilogmed på twitter (@_caline). Jeg setter utrolig pris på alle deres fine kommentar med oppmuntringer og bekreftelse på at dere er der ute og leser bloggen min. Dere er verdens flotteste!

Dette er ikke verden største blogg og det har jeg heller ikke noen ambisjon om at den skal være. Men det gir meg utrolig mye å blogge. Jeg trives utrolig godt med å lage nye bakverk, ofte utfordre meg selv med ting jeg ikke kan, ta bilder og dele det med dere.

Og det har vært en riktig fin blogghøst for meg da jeg ikke har hatt fast jobb. Nå er jeg i et 60% vikariat. Jeg har det helt topp, men det går dessverre utover min baking. Jeg er ofte sliten etter jobb og har lite lyst til å sette igang å bake etter at poden er i seng i 8-tiden. Og jeg er opptatt av at jeg bare skal blogge om jeg føler jeg har noe å dele og kan lage ordentlige innlegg. Men jeg har egentlig masse annet jeg har lyst å dele forutenom den faktiske bakingen. Ting som gode bakebøker, magasiner eller utstyr.

cupcakes! av Ellinor Klivans

Sølv nonstop og strøssel fra Strøssel & annat.

Valrhona bakekakao kjøpt hos Colonialen i Bergen.

Hva tror dere? Har dere lyst å få tips om andre blogger jeg liker, kokebøker, utstyr eller teknikker som jeg er fornøyd med? Jeg vil gjerne gjøre bloggen bedre og jeg skal innrømme det: Jeg ønsker flere lesere. Fordi dere lesere inspirerer meg og det liker jeg. Jeg har vært inne på tanken med å skifte navn. Er Good Cupcakes Good litt for langt å huske? Eller burde jeg skrive på engelsk? Kanskje jeg skal lage nye layout på bloggen? Burde jeg kanskje ha flere utloddinger av fine baketing som jeg tror dere vil like i bytte for at dere deler siden min?

Det er mange spørsmål her og jeg hadde satt utrolig stor pris på om du hadde tatt deg noen minutter å lagt igjen en kommentar med dine tanker angående min blogg. Eller rett og slett bare gi meg en oppfordring eller en klapp på skulderen. Alle kommentarer er verdsatt!

Håper jeg hører fra deg,
Caroline

14 kommentarer:

 1. Heia.
  Nå har jeg fulgt deg en liten tid på face og her inne og jeg syns at du skal la jobb og familie gå først , istedenfor å hive deg inn på kjøkkenet hver kveld for å glede leserene :) Ta det heller til helgene om det lar seg gjøre og blogg heller litt om tips og triks som ikke tar så lang tid for deg :) Det finnes en verden utenfor bloggen og bakeverden :D ( sier jeg som blogget aktivt en stund selv) Hos meg så er det skole og barn som tar all tid og sånn får det bare være til jeg er ferdig på skolen :D
  Kos deg i ny jobb, nyt den håpefulle og ikke minst livet :D

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg synes du har en kjempefin blogg! Jeg har nettop vært ute i fødselspermisjon så når sønnen min bare sov og spiste fikk jeg jobbet masse med bloggen , men nå er han snart 1 år og da er det full rulle og det tar selvfølgelig av det som før var blogg og baketid. Nå skal jeg begynne å jobbe igjen og da blir det enda mindre tid overs, men sånn er livet. 2-3 innlegg i uken bør uansett være nok, men det du kan gjøre er å sette av 1 bakedag i uken og prøve å lage flere ting slik at du har til mange innlegg, så publiserer du det litt spredt utover. En runde med cupcakes kan jo feks pyntes på mange måter og holde til flere innlegg. Blogging skal være koselig først og fremst, og ikke føles som stress. ;-) hilsen bloggkollega Caroline - Sukkerfeen

  SvarSlett
 3. Du har en flott blogg som jeg nå skal legge til i listen på min egen blogg, "Lillians kaker". Du spør om du skal skifte navn på Bloggen?? Hvorfor skal du det, navnet du er er flott. Selv har jeg det ganske enkelt med å bruke eget navn, men ser jo at folk leser bloggen alikevell.
  Kos deg og blogg når du har tid og lyst;-)Tips til bøker osv. er jo også alltid kjekt å få så skriv det du selv har lyst til å formidle til oss lesere.
  ha en fin kveld. Hilsen Lillian

  SvarSlett
 4. Hei.
  Du har en kjempe fin blogg som jeg gleder meg over å lese, du tryller frem så mye lekkert som jeg bare får lyst til å lage MED EN GANG;)

  Jeg skjønner veldig godt at tiden ikke strekker til bestandig.
  Jeg leser veldig gjerne om tips om kokebøker, utstyr og andre blogger :D
  Og jeg synes du skal beholde navnet :)

  mvh Kine :D

  SvarSlett
 5. Du har ein super blogg, så berre forsett å skriv. Men, og detta er eit stort men, berre skriv når du har lyst og tid til det. Ein må ikkje føla seg tvungen til noko som i grunn er frivilleg.

  Tips til bøker, teknikkar og anbefalingar av andre bloggar blir tatt i mot med stor takk.

  Synst òg du bør forsetta å skriva på norsk. Eg for må innrømma at eg nok hadde mista litt interessen om du gjekk over til engelsk. Engelsspråkeleg bakebloggar finst det så mange av, det eg mange færre på norsk ;) Vær litt eksklusiv :)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Du har en flott blogg som jeg har fulgt veldig lenge nå. Er innom mange ganger i løpet av dagen. Alt det du legger ut er helt fantastisk, og jeg får veldig lyst til å prøve ut oppskriftene dine, og det gjør jeg!
  Så.. Tusen takk skal DU ha for en HERLIG blogg ;)'
  Keep going!

  Anya

  SvarSlett
 7. For å holde oppe interessen for en blogg, synes jeg det er lurt med en viss hyppighet på nye innlegg - helst minst 1 ukentlig.
  Det kan like gjerne være som du selv nevner, tips om gode ingredienser, baketips, linker til andres gode kaker og lignende.
  Fortsett helst på norsk, det er kjekkest å lese norske blogger!

  SvarSlett
 8. Jeg skal ta med alle tips med videre i bloggingen min. Jeg er glad for at dere synes jeg skal beholde navnet. Er jo ganske så knyttet til det ;)

  Takk Kaketina for gode ord og råd. Jeg er enig i at man skal kose seg med bloggingen og det har jeg tenkt å fortsette med ;)

  Caroline: (fint navn du har ;) Det var akkurat derfor jeg begynte å blogge fordi jeg var hjemmeværende. Men det ble vanskelig å blogge så mye når studiene begynte på'n igjen. Godt tips om å bake masse i helgen for å så spre det utover uken. Takk!

  Lillians Kaker: Takk! Skal legge deg til min liste også! Flott at du også vil lese om andre bakerelaterte ting.Det blir gøy!

  Kine: Takk for fin klapp på skulderen. Det ble jeg veldig glad for! Jeg skal fortsette å blogge slik jeg har gjort. Dessuten har jeg endel bøker og magasiner som jeg gjerne vil dele.

  Hege: Hehe...da skal jeg være litt eksklusiv! Norsk er jo flott. Om jeg får engelskspråkelige lesere kan de jo bruke Google Translate. Takk for fine ord! Takk for at du leser bloggen min!

  Anya: Takk skal du ha! Jeg er så glad for at du liker det jeg gjør. Det er kjempefint at jeg kan inspirere deg med baking. Du har jo sendt noen bra oppskrifter til meg også. Takk!

  Anonym: Jeg er enig med deg. Jeg bør ha innlegg ihvertfall en gang i uken for å holde interessen oppe hos folk og det skal jeg også prøve på. Takk for god tilbakemeldingen!

  Jeg gleder meg til å blogge videre etter dette!
  Tusen takk for at dere tok dere tid til å skrive en kommentar til meg. Jeg er evig takknemlig ;)

  SvarSlett
 9. Hei, jeg syntes du har en kjempefin blogg, og jeg er innom flere ganger i uken. Syntes navnet på bloggen er fint, ikke bytt ;) Blogging må jo være noe som er kos, og ikke noe som er stress - og jeg syntes d er veldig gøy å lese om tips og triks, det trenger ikke være lange bakeinnlegg alltid :) jeg kommer til å følge med videre! Og konkuranser er alltid gøy :) :)

  SvarSlett
 10. Takk skal du ha Veronika! Da føler jeg det er en consensus om hva som kommer videre her på bloggen. Jeg er glad for at du la igjen en tilbakemeldning!

  SvarSlett
 11. Hei!

  Ikke bytt navn på bloggen din - det er jo det som er bloggen din:D

  Synes at bloggingen går bak familie og jobb, enig med de andre også på det!
  så blogg når du har anledning og lyst - kun da!

  En blogg kan jo absolutt gi tips om bøker, utstyr og andre historier fra kjøkkenbenken!
  Det kommer jo stadig ut kokebøker og nye bakesaker så burde jo være ok å veilede nybegynnere og andre i den jungelen!

  Skriv om GODE produkter, alt for mange tror at de man får på Kiwvi er bra - men det funnes jo sååå mye bedre!!!

  Lykke til videre:D

  (psst: Frk Muffin blogger også i mammapermisjonen)

  SvarSlett
 12. Takk for det Frk Muffin!
  Jeg har oftere lyst å blogge enn det jeg har tid til. Det er som du med flere sier. Familie og jobb kommer først.

  Jeg skal gi tips om gode ting enten de er billige eller dyre. Det er jo resulatet som teller. Det er jo utrolig viktig med godt utstyr når man baker. Det oppdaget jeg ganske tidlig.

  Lykke til videre du også Frk. Muffin. Stikker innom bloggen din titt og ofte!

  SvarSlett
 13. Jeg liker Good Cupcakes Good:D For når man skal fortelle andre om bloggen kan man legge på intens obsessive-stemmen og si Goooooood, Cupcakes, Gooooooood! My Preciousssss...

  SvarSlett
 14. HAHAHA! Den var fin Gunvor! Takk ;)

  SvarSlett